Lämna en kommentar på dina favoritprofiler

Kommentarer ELITSINGLAR

ELITSINGLAR anser att en god kommunikation är ryggraden i varje framgångsrik relation. Det är anledningen till att vi har valt att skapa en kommentar funktion på våra medlemmars profiler. Du kan därför om du ser en bild på en av dina matchningars profiler som du gillar skicka en kommentar och därefter börja lära känna dem bättre.

När du har loggat in på ELITSINGLAR har du flera olika alternativ för att komma i kontakt med dina matchningar. Alla medlemmar kan börja med att skicka ett leende eller några frågor. Men som Premiummedlem så kan du börja med att kommentera på deras profilbilder eller andra delar av deras profil som har fångat ditt intresse. I den här artikeln hittar du svaret på de vanligaste frågorna angående att kommentera på dina matchningars profiler.

Varför ska jag kommentera mina matchningars profiler?

Medlemmarna på ELITSINGLAR skriver ofta detaljerade beskrivningar om vilka de är, vad som är viktigt för dem samt vad de letar efter i en relation. Om du har sett en profil av någon som intresserar dig så kan du lämna dem en kommentar och visa att du är intresserad av att få veta mer om dem. Du kanske har sett att du har ett gemensamt intresse med en av dina matchningar och vill dela liknande erfarenheter med dem. Till exempel så ser du att din matchning gillar att läsa science-fiction romaner och vill ta reda på vilken dennes favoritförfattare är, alternativt så kanske du har sett att de har en intressant hobby som du vill veta mer om. Genom att kommentera på deras profiler kan du göra just detta.

Hur kommenterar jag på mina matchningars profiler?

När du ser en sektion av någons profil som fångar ditt intresse så kan du klicka på ”kommentera” till höger under sektionen och därefter fylla i den textruta som kommer att dyka upp på din skärm. Efter att du har postat din kommentar så kommer du och din matchning att notifieras om detta via plattformen och mejl. Du och mottagaren kommer därefter att kunna se kommentaren när helst ni vill.

Vem kan se mina kommentarer?

Vi på ELITSINGLAR är dedikerade att värna om din integritet och säkerhet, av den anledningen så är kommentarerna endast synliga för dig och mottagaren.

Vad gör jag om någon sänder olämpliga kommentarer till mig?

All information på profiler kontrolleras av vårt team för att garantera dig hög kvalitet. Som en del i säkerheten på ELITSINGLAR arkiveras alla kommentarer i kommunikationshistoriken mellan dig och din matchning. Om någon sänder dig en kommentar som du tycker är olämplig bör du kontakta vår kundsupport så snart som möjligt. Vi kommer att gå igenom kommentarerna och om vi är överens om att kommentaren är stötande så kommer vi att ta bort medlemmen som din matchning och därefter börja processen att banna medlemmen från vår hemsida.

Vårt tips är: bryt isen! Registrera dig med ELITSINGLAR och börja prata med dina matchningar genom att kommentera på deras profiler redan idag.

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion