Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Datingsidor - ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Datingsidor – så hittar du kärleken på nätet

Datingsidor som funkar - ELITSINGLAR

Det råder ingen tvekan om saken. Internet har revolutionerat vårt sociala samspel och kärleken frodas online. För den som är singel är nätet en fantastisk spelplan som det dessvärre även är lätt att gå vilse på. Utbudet är stort och det är inte alltid lätt att veta i vilken ände man ska börja söka. Här reder vi ut vad alla som vill finna en partner online bör tänka på.

Att välja mellan olika datingsidor

Alla som står i valet och kvalet mellan olika dejtingsidor ställs inför några grundläggande frågor:

Ska man välja kvantitet eller kvalitet? Vill du välja mellan hundratals singlar eller bli presenterad för ett urval kompatibla personer? För oss på ELITSINGLAR är svaret enkelt. Att söka ett seriöst förhållande bland inaktiva och oseriösa användare är som att söka efter en nål i en höstack. Att presenteras inför ett fåtal verkligt kompatibla singlar gör letandet efter den rätta effektivare, behagligare och enklare.

Bör du betala eller inte? Gratis datingsidor kan vara ett bra alternativ för den som har gott om tid och inga särskilda krav. För den som söker långvarig kärlek och säker dating är det värt att betala. På ELITSINGLAR har vi ett dedikerat team som arbetar med säkerhet, filtrerar bort oseriösa profiler och kontinuerligt ser till att våra medlemmar kan känna sig trygga.

Var hittar man likasinnade? Är du en idrottsintresserad bibliotekarie med gröna fingrar? Då kanske en sajt som endast samlar sportiga trädgårdsmästare med ett stort litteraturintresse kan vara sidan för dig? Skämt åsido, på ELITSINGLAR är vi övertygade om att nyckeln till att hitta en kompatibel partner stavas matchmaking. Det lönar sig helt enkelt att ta hjälp på en seriöst vetenskaplig baserad grund.

LÄS ÄVEN: DEJTINGSIDOR – SÅ LYCKAS DU!

Våga vara dig själv på datingsidor

När du väl gjort ditt val bland datingsidor kan det vara bra att påminnas om att mottot ”var dig själv” stämmer även online. Något som är vetenskapligt bevisat! En forskraduo vid universitetet i Iowa studerade män och kvinnors attityder gentemot ett antal olika typer av profilbeskrivningar på en fiktiv datingsida. Forskarteamet förväntade sig att de mest ”perfekta” profilerna skulle mottas bäst, men de hade fel… Istället visade det sig att deltagarna i studien var skeptiska till profiler som kändes för bra för att vara sanna. Deltagarna föredrog presentationer där det kändes att det var en verklig person bakom profilen. Man fann att mer detaljerade profiler där beskrivningar av sådant som yrke och intressen väckte intresse. Studien drog även slutsatsen att positiva profiler som deltagarna inte upplevde som alltför skrytsamma rönte störst framgång när det kom till dating på nätet.

Dating för dig som söker ett seriöst förhållande

Söker du ett seriöst förhållande? Kanske är du akademiker, mitt uppe i karriären och har varken tid eller lust att planlöst söka kärleken? Eller så kanske du redan betat av uteställen, föreningsliv och hela bekantskapskretsen utan framgång… ELITSINGLAR skapades för singlar som söker ett seriöst förhållande. Med vår vetenskapligt utformade metod presenteras du endast för medlemmar som är kompatibla utifrån din personlighet och dina. Genomgå vårt personlighetstest och låt oss hjälpa dig att hitta kärleken du med!

Testa datingsidor banner ELITSINGLAR

Sources:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2949870/Scientists-reveal-secret-online-dating-humble-real-profile-key-success.html

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion