Charlotte Sander är ELITSINGLARS nya relationsexpert

Charlotte Sander - ELITSINGLARS relationsexpert

Vi på ELITSINGLAR jobbar hårt för att stödja och underlätta singlars jakt på kärleken – men inte enbart genom vår matchmaking. Vi ger även relationsråd som baseras på forskning och undersökningar inom ämnet samt tar hjälp av psykologer och experter för att skräddarsy våra tips för seriös dating på nätet. Nu välkomnar vi den relationsexpert som vi kommer jobba extra nära med framöver – Charlotte Sander!

Under de senaste åren så har online dating kommit att få en avgörande roll när det kommer till hur människor söker och finner partners. Det har på så vis blivit extra viktigt att studera och förstå nätdejtingens mekanismer. Därför har vi valt att samarbeta med relationsexperten Charlotte Sander som kommer hjälpa guida våra medlemmar med allt som har med kärlek, förhållanden och nätdejting att göra.

Förutom att driva sitt eget företag och hemsida Relationsexperten.se så arbetar hon även som rådgivare hos Competencer samt hos Familjeliv.se. Hos ELITSINGLAR kommer hon att fungera som ett slags bollplank för våra medlemmar och vara ett stöd i jakten på kärleken.

En livslång fascination för relationer

Charlotte berättar att hon har ett medfött intresse för folks relationer, något hon kände av redan som barn. ”Jag kände in folks relationer och trodde att jag kunde fixa allting. Det kunde jag ju såklart inte då men det var så det började”, berättar hon. Vägen därifrån till hennes yrkesroll idag har dock inte varit spikrak med en bakgrund inom inredning då hon bodde i USA. Efter det så flyttade hon tillbaka till Sverige för att studera naturmedicin.

Ville nå djupare

Charlotte började träffa patienter men insåg snart att hon ville nå ännu djupare och sadlade om till samtalsterapeut för att lättare förstå och nå människor på ett annat plan. Charlotte har ända sedan barnsben brunnit för att hjälpa andra och att fick allt mer förfrågningar gällande frågor som hade med relationer att göra vilket i sin tur ledde till en naturlig utveckling till den roll som hon har som relationsexpert idag.

Tips om personlighetstestet

Charlotte är själv gift men påpekar att om hon var singel idag så skulle ELITSINGLAR vara ett naturligt val som passar hennes kriterier. En aspekt som hon fann särskilt tilltalande var vårt vetenskapligt baserade personlighetstest. ”Testet är otroligt bra“, säger hon och påpekar ”men jag råder folk till att ta sin tid när de fyller i det och inte hasta sig förbi frågorna.”

Fördelar med online dejting

Charlotte anser att det finns flera fördelar med online dating jämfört med att träffas i riktiga livet: ”Man får ha andra känslospröt ute än vad man har i verkliga livet som på krogen till exempel. Man får mer tid på sig, kan sätta sig ner och formulera sina svar i lugn och ro. Det blir en annan slags urskiljning när det kommer till val av partner.”

Valet föll sig på just ELITSINGLAR då; ”Jag har en stor respekt för sättet ni bedriver sidan på. Jag tycker om att ni är noggranna, sidan känns trygg, seriös och högkvalitativ – ni tar dejting på allvar.”

Charlottes topp 3 tips för singlar som söker kärleken på nätet.

1 Förändra din profil

Om du känner att du är fast – antingen revidera eller börja helt enkelt om med din profil! Ta hjälp av en ärlig vän som du ber kolla över din profil eller rådfråga mig.

2 Vidga ditt urval

Öppna upp dig och var inte så bunden till din checklista över hur en partner bör vara. Var snällare både mot dig själv och andra.

3 Ta tid på dig

Skynda inte när du nätdejtar utan ta god tid på dig. Se det som din guldstund där du skapar det som du längtar efter i ditt liv. Lär känna personen i lugn och ro.

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz