Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Finn kärleken på nätet

Kärleken på nätet - ELITSINGLAR

Såväl statistik som samtida forskning talar sitt tydliga språk. Fler och fler finner kärleken på nätet. Ett forskarteam har dessutom upptäckt att gifta par som träffat varandra online är lyckligare tillsammans.

Att finna kärleken på nätet är inte längre tabu - tvärtom! Det har snabbt blivit normen att träffa potentiella partners online tack vare effektiviteten som nätdejting erbjuder. Här reder vi på ELITSINGLAR ut fördelarna med matchmaking online.

 

Att finna kärleken på nätet blir allt vanligare

I en studie från 2013 kom amerikanska forskare kom fram till att så många som mer än en tredjedel av alla äktenskap som ingicks i USA mellan 2005 och 2012 började online. Forskarnas slutsats är en god nyhet för alla oss som tror på kärlek som håller! Studien drar slutsatsen att det finns indikationer på att internet ändrar dynamiken och utgången i ett äktenskap till det positiva. Forskarna såg det som statistiskt säkerställt att de äktenskap som började via internet ledde till färre skilsmässor och att dessa par tenderade att vara något lyckligare i sina äktenskap än de som inte träffats online. I Sverige vet vi att nätdejting är ett vanligt sätt att träffas på, redan 2010 träffades 29 % av svenska par på nätet. I takt med att vårt internetanvändande ökar är det troligt att dessa siffror också pekar uppåt.

LÄS ÄVEN - KOM ÖVER OLYCKLIG KÄRLEK I 5 STEG

Matchmaking gör det första steget enklare

Matchmaking online låter dig i ett tidigt stadium upptäck helheten hos en person och du undviker det ytliga flirtandet där endast det yttre räknas. För de flesta är det lättare att skicka ett meddelande än att gå fram till någon. Det är enklare att ta kontakt när du är säker på att personen du är intresserad av också är redo för att gå på en date. Blyghet stoppar många från att våga ta första steget, det är lättare att slappna av när du vet att personen är kompatibel med det du söker och din livssituation.

Effektivare dating på nätet med ELITSINGLAR

Vi har inte tid att planlöst söka efter kärleken. Att leta i barvimmel och det dagliga livet tar på krafterna och att slumpmässigt försöka hitta kärleken kan ofta jämföras med upplevelsen av att leta efter en nål i en höstack. För även om det är fullt möjligt att hitta andra singlar i krogvimlet, hur många av dem klickar du sedan med på ett djupare plan? På ELITSINGLAR har vi utarbetat en unik matchmakingmetod. Här presenteras du endast för andra singlar som är kompatibla med dina intressen och din livssituation. Läs vidare och upptäck fördelarna med ELITSINGLAR och dating på nätet, vi hjälper dig gärna att hitta kärleken!

Tips:

Kärleken på nätet - tips
Matchmaking på vetenskaplig grund

Vår matchmakingmetod är seriös och byggd på en vetenskaplig grund. Den bygger på ”the Five Factor-modellen” som är en välgrundad metod inom psykologin. Med hjälp av ett omfattande frågeformulär så analyserar vi vem du är och hur din personlighet samspelar med andra individer och vad du letar efter i ett lyckat förhållande. Enkel uttrycks så svarar testet på de grundläggande frågorna: vem du är, vad du söker och var du bor.

Kärleken finns på nätet - ELITSINGLAR
Finn likasinnade

Vi vänder oss till dig som söker ett seriöst förhållande. Ett förhållande som varar länge. ELITSINGLAR vänder sig till singlar med höga ambitioner och arbetar kontinuerligt för att hålla marknadens högsta standard. Majoriteten av våra medlemmar är välutbildade kvinnor och män mellan 30 och 70 år.

Kärleken på nätet - tips
Säker och trygg nätdejting

Vi sätter alltid din integritet i fokus. Tack vare ID-verifiering, SSL-kryptering och ett avancerat bedrägerifilter samt en manuell kontroll ser vårt team till att din trygghet alltid kommer först. Vi ger våra medlemmar möjligheten att till fullo fokusera på dejting och att finna en partner.