Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Finn kärleken på nätet med ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Finn kärleken på nätet

Kärleken på nätet - ELITSINGLAR

Såväl statistik som samtida forskning talar sitt tydliga språk. Fler och fler finner kärleken på nätet. Ett forskarteam har dessutom upptäckt att gifta par som träffat varandra online är lyckligare tillsammans.

Att finna kärleken på nätet är inte längre tabu – tvärtom! Det har snabbt blivit normen att träffa potentiella partners online tack vare effektiviteten som nätdejting erbjuder. Här reder vi på ELITSINGLAR ut fördelarna med matchmaking online.

Att finna kärleken på nätet blir allt vanligare

I en studie från 2013 kom amerikanska forskare kom fram till att så många som mer än en tredjedel av alla äktenskap som ingicks i USA mellan 2005 och 2012 började online. Forskarnas slutsats är en god nyhet för alla oss som tror på kärlek som håller! Studien drar slutsatsen att det finns indikationer på att internet ändrar dynamiken och utgången i ett äktenskap till det positiva. Forskarna såg det som statistiskt säkerställt att de äktenskap som började via internet ledde till färre skilsmässor och att dessa par tenderade att vara något lyckligare i sina äktenskap än de som inte träffats online. I Sverige vet vi att nätdejting är ett vanligt sätt att träffas på, redan 2010 träffades 29 % av svenska par på nätet. I takt med att vårt internetanvändande ökar är det troligt att dessa siffror också pekar uppåt.

LÄS ÄVEN – KOM ÖVER OLYCKLIG KÄRLEK I 5 STEG

Matchmaking gör det första steget enklare

Matchmaking online låter dig i ett tidigt stadium upptäck helheten hos en person och du undviker det ytliga flirtandet där endast det yttre räknas. För de flesta är det lättare att skicka ett meddelande än att gå fram till någon. Det är enklare att ta kontakt när du är säker på att personen du är intresserad av också är redo för att gå på en date. Blyghet stoppar många från att våga ta första steget, det är lättare att slappna av när du vet att personen är kompatibel med det du söker och din livssituation.

Effektivare dating på nätet med ELITSINGLAR

Vi har inte tid att planlöst söka efter kärleken. Att leta i barvimmel och det dagliga livet tar på krafterna och att slumpmässigt försöka hitta kärleken kan ofta jämföras med upplevelsen av att leta efter en nål i en höstack. För även om det är fullt möjligt att hitta andra singlar i krogvimlet, hur många av dem klickar du sedan med på ett djupare plan? På ELITSINGLAR har vi utarbetat en unik matchmakingmetod. Här presenteras du endast för andra singlar som är kompatibla med dina intressen och din livssituation. Läs vidare och upptäck fördelarna med ELITSINGLAR och dating på nätet, vi hjälper dig gärna att hitta kärleken!

Sources:

http://www.pnas.org/content/110/25/10135.abstract

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion