Så blir du den perfekta partnern till jul

Läs vår undersökning om julen - ELITSINGLAR

Lagom till jul så har vi på ELITSINGLAR sammanställt en lista som avslöjar hur du blir den perfekta partnern under högtiderna enligt svenska singlar.

Listan är baserad på vår undersökning om vilka förväntningar våra medlemmar har på en perfekt partner. Nedan finner du dem fem saker som vi helst vill ha till jul av en partner:

1. Överraska med sexiga underkläder

Känner du dig osäker på vilken present du ska köpa för att glädja din älskling i år? Nästan hälften av männen (46 %) vill att deras partner överraskar dem med sexiga underkläder. Dock var endast 23 % av kvinnorna intresserade av samma sak…

2. Låt dem gå själva till sin julfest med jobbet

Det visade sig att 74 % föredrar att gå själva till firmafester – däremot är ens andre hälfts närvaro mer önskad dagen efter när baksmällan börjat verka; 69 % av kvinnor förväntar sig att bli omhändertagna när de mår dåligt, men bara 46 % av män räknar med samma service.

LÄS ÄVEN: Ensam på julafton? Psykologens råd

3. Bjud med din partner till familjefirandet …

… men bara om ni har dejtat i tre månader eller längre! 37 % av singlar vill gärna möta släkt och vänner till deras nya kärleksintresse inom denna tidsperiod medan 12 % nöjer sig med en introduktion någon gång inom det första året som de dejtar.

4. Möt dem på flygplatsen

55 % förväntar sig att bli personligt upplockade på flygplatsen eller tågstationen av sin partner under sina julresor.

5. Skratta inte åt deras julskinka gjord av tofu

Om din älskling bestämt sig för att testa en ny diet eller bli vegan till exempel så anser 51 % att det är viktigt att respektera och till och med att dela sin partners matvanor. Dock är detta viktigare för kvinnor (66 %) mot männens 32 %.

Gå till ELITSINGLARS undersökning om hur singlar helst firar jul här.

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz