”Jag tror på evig och kravlös kärlek”

Åza Brennander intervjuas av ELITSINGLAR

Att finna tid för kärlek och dejting kan kännas svårt ibland. Lägg till att jonglera fyra företag, en tonårsson, politiskt arbete och en populär blogg som ska uppdateras dagligen på det så är det inte konstigt att Åza valt att testa nätdejting med ELITSINGLAR för att finna kärleken. Här berättar hon om sina tankar kring ämnet, hur det är att dejta online som officiell person samt mycket mer.

Åza Brennander är en hårt arbetande mamma bosatt i Växjö som har varit singel i 3 år. Efter att hon såg hur vänner och bekanta en efter en fann kärleken genom nätet så bestämde hon sig till slut för att ge det en chans hon med och då föll valet på ELITSINGLAR.

Vad inspirerade dig att ta steget och börja nätdejta?

”Det som verkligen tilltalade mig var att ingen kan leta upp mig på er plattform. Jag talar om vad det är som jag vill ha och vad som jag söker i en man vilket betyder att jag behöver inte leta upp någon eller bli uppletad utan blir istället matchad via ett sofistikerat program och efter min personliga profil. Jag blir mer än bara en bild. Jag är en effektiv människa, så det här upplägget är perfekt för mig. En annan sak jag tycker om är att medlemmarna betalar för att vara med, något som ger mer kvalitet. Dessutom har jag varit singel ett tag (3) år men ingen har känts rätt under den tiden och jag började känna mig ensam och redo att gå vidare helt enkelt.”

LÄS ÄVEN: E-KONTAKT – SÅ FUNKAR DET!

Hade du fördomar om nätdejting innan du började?

”Ja, definitivt. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte släppt dem helt än men jag har kompisar som träffat fantastiska män via nätet. Men det har ändrats mycket de senaste åren, förut var det inte riktigt rumsrent och en sista utväg. Nu har jag förstått att det ligger helt rätt i tiden att söka kärleken via nätet istället för på krogen eller i bekantskapskretsen.”

Vad tyckte du om ELITSINGLARS personlighetstest?

”Jag tyckte att personlighetstestet kändes genomtänkt, det ingav förtroende och kändes seriöst och genomarbetat. Det gäller lite samma sak som med att man betalar, om man sätter sig ner och tar ett test på 40 minuter så har man seriösa avsikter!”

Har din blogg påverkat ditt nätdejtande på något sätt?

”Ett par män som googlat på ”Åza” var inte så förtjusta i tanken på att vara ”del av ett experiment” och skrivas om på bloggen medan andra har tyckt det är coolt att de kan läsa mer om mig. Jag kommer aldrig hänga ut någon såklart, på bloggen skriver jag bara om mina känslor inte någon annans. Men samtidigt, om mannen ifråga inte kan ta att jag bloggar och är en oerhört öppen person från början kommer han ju inte göra det senare heller. Det uppstår ju även lite av en obalans; om någon läser min blogg innan vi träffats vet ju den väldigt mycket om mitt liv medan jag inte vet så mycket om hans. Men det är såklart en risk jag har kalkylerat med och är villig att ta .”

Ditt bästa tips för en bra profil?

”För att fånga mitt intresse så krävs det en glad bild – att ha bilder överlag är viktigt. Jag gillar glittriga ögon och någon som visar tänderna. Tänk att du vill göra den som ser bilden glad! Personligen så tycker jag om människor med självdistans som kan driva med sig själva. Humor är bland det viktigaste. En profil jag verkligen gillade till exempel var en man som låtit sin bästa tjejkompis beskriva honom i hans profiltext, det var ett smart grepp.”

Hur har det varit att blogga om upplevelsen?

”Jag har fått jättefin respons från läsare som berättar hur de har träffat någon på nätet och som öppet delar sina erfarenheter, tips och råd – så det har enbart varit positivt. Det är faktiskt bara något ex. som har uttryckt lite missnöje… ”

Vad skulle du råda andra singlar som är sugna på att testa nätdejting men som tvekar?

”Ge det en chans. Varför inte höja sina odds? Du har alltid din fria vilja vem du vill vara i kontakt med och inte. Om du inte känner för att vara i kontakt med en person är det helt upp till dig. Jag tror många tilltalas av att det inte går att söka efter någons namn, ens profil är bara öppen för dem som man vill ska få insyn så kollegan eller grannen kan inte se ens profil öppen på nätet. Jag kände mig trött på krogen och onyktra män som verkar tro att det är fritt fram bara för att man är blond, kurvig och skrattar mycket. Hos ELITSINGLAR hålls det istället en seriös nivå, hittills har jag bara fått fina meddelanden och kommentarer med trevliga komplimanger.”

Föreställ dig att du ska träffa en man från ELITSINGLAR, hur skulle din drömdejt se ut?

”Jag är född i Fiskens tecken – alltså är jag en obotlig romantiker. Jag vill bli swept away! I arbetslivet och politiken är jag strukturerad men när det kommer till kärlek och romantik vill jag ha någon som överraskar, tar rodret och organiserar. Han får gärna vara den som föreslår när, var och hur vi ska ses, men gärna över en middag.”

När vi frågar Åza om det är något hon vill tillägga som slutlig kommentar om nätdejting så säger hon bara:Vad har man att förlora?”

Läs Åzas blogg här!

Är du också sugen på att testa nätdejting med oss?

ESE banner

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz