Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

E-kontakt - steg för steg

Att välja rätt e-kontakt är ingen lätt uppgift. Du vill ha en dejtingsida som bryr sig om dina personliga relationsmål, önskningar och mål. Tack vare intelligent matchmaking så hjälper ELITSINGLAR likasinnade singlar landet runt att hitta långvarig, seriös kärlek. Läs mer om hur processen går till nedan!
E-kontakt med ELITSINGLAR

Att hitta kärleken kan stundtals kännas tufft - till och med hopplöst - när man har varit singel en längre tid. Krävande jobbscheman och en brist på singlar i ens närhet är bara två av de motgångar som många svenska singlar möter i sin jakt på kärleken. Även om avslappnande flirter och korta romanser kan ha sin charm så är det normalt att vilja ha en mer meningsfull och långvarig relation som man verkligen kan bygga något med. Om du funderar på att använda dig av e-kontakt så kan ELITSINGLAR mycket väl vara sidan för dig.

LÄS ÄVEN: SÅ HITTAR DU DIN LIVSPARTNER

 

Hur fungerar e-kontakt med oss?

Seriös dejting med ELITSINGLAR

 

1. Registrera dig och skapa profil

Det allra första steget är att helt enkelt skapa en profil, dela med dig av information om dig själv och ladda upp en profilbild. Detta är ett bra tillfälle att vara lite kreativ - låt de du matchas med få se din intressanta personlighet skina igenom och få med det som verkligen gör dig till dig! Du kan självklart uppdatera och ändra denna information när du vill.

2. Färdigställ personlighetstestet

Nästa steg av processen är att fylla i det vetenskapligt baserade personlighetstestet. Detta består av över 200 frågor som effektivt skapar en djuplodande och precis profil av dig. Frågorna är baserade på den psykologiska modellen The big 5 som kalkylerar dina nivåer av karaktärsdragen neuroticism, öppenhet, extroversion, samvetsgrannhet och vänlighet.

3. Fyll i din sökkritera för kompatibel e-kontakt

Efter att du fyllt i personlighetstestet, så fyller du i dina kriterier för ett förhållande vilket helt enkelt begär att du definierar vad det är du önskar dig av en framtida partner - du specifierar den föredragna åldern, önskan för barn, geografiska närhet samt mycket mer. Sedan kommer du dagligen matchas tillsammans med likasinnade singlar som du är kompatibel med.

4. Få partnerförslag

Efter att all din information har granskats så kommer vi sända dig 3-7 partnerförslag per dag. Matchningarna görs utifrån vårt profileringssystem som baseras på resultaten från ditt personlighetstest, dina förhållandemål samt din boplats.

5. Finn din perfekta match!

Nu kan du luta dig tillbaka och låta vår e-kontakt göra jobbet åt dig. För tips om hur du skriver ett framgångsrikt första meddelande, läs mer här. Vi på ELITSINGLAR önskar dig lycka till med kärleken!

Tips:

Testa e-kontakt med ELITSINGLAR
Fyll i din profil noggrant

Att fylla i sin profil noggrant är A och O när det kommer till e-kontakt och nätdejting. Du ökar dina odds markant genom att lägga ner lite extra arbete på hur du presenterar dig själv. Glöm inte en nytagen bild med!

Hitta e-kontakt med ELITSINGLAR
Finns likasinnade singlar

En av de saker som särkiljer ELITSINGLAR från andra e-kontaktsidor är hur våra medlemmar matchas tillsammans via ett vetenskapligt matchmaking-system vilket betyder att du varje dag får kompatibla partnerförslag och slipper vada igenom massvis av profiler.
 

E-kontakt med ELITSINGLAR
E-kontak med ständig service

Vår kundservice finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig med allehanda frågor som rör e-kontakt. Vi jobbar även hårt för att se till att din integritet alltid är skyddad och verifierar varje ny medlem individuellt för allas trygghet.