Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Vem använder ELITSINGLAR? Våra medlemmar förklarade

Funderar du på att gå med i ELITSINGLAR men undrar vilka slags människor du kommer träffa? Här förklarar vi vad som utmärker våra medlemmar och vad som förenar dem, oavsett var i Sverige de befinner sig. Om du söker efter kärlek så är du i gott sällskap med ELITSINGLAR.
Våra medlemmar - ELITSINGLAR

Funderar du på att gå med i ELITSINGLAR men undrar vilka slags människor du kommer träffa? Här förklarar vi vad som utmärker våra medlemmar och vad som förenar dem, oavsett var i Sverige de befinner sig. Om du söker efter kärlek så är du i gott sällskap med ELITSINGLAR.

Alla från upptagna karriärister till singelföräldrar till 50+ singlar använder sig av vår sida för att finna hållbar kärlek. Det är vårt jobb – och passion – att hjälpa dem finna de

Vilka är ELITSINGLARS medlemmar?

ELITSINGLAR är en dejtingsida som används av ett brett spektrum av singelkvinnor och singelmän som kommer från hela Sverige. Några av sakerna som sammanlänkar våra medlemmar är till exempel: majoriteten är välutbildade akademiker, ambitiösa och i åldrarna 30 till 55. Med detta sagt så finner singlar i alla åldrar kärlek på vår sida, och framförallt, är vi en dejtingsida som är utformad för singlar som söker en långvarig relation. Fokus på att hitta ihållande, lycklig kärlek är det som sammanbinder alla våra medlemmar, oavsett bakgrund.

På vilket sätt stöder vi våra medlemmars jakt på kärlek?

Vi vet att våra medlemmar aktivt söker sann kärlek. Detta är anledningen till att vår tjänst är utformad med långvariga relationer i åtanke.

Man börjar sitt medlemskap hos ELITSINGLAR genom att fylla i ett fördjupande personlighetstest som är noggrant utformat för att låta oss få känna våra medlemmar och vad de vill ha från en partner. Därifrån kan vi aktivt hjälpa medlemmarna att hitta kompatibla dejting alternativ som grundar sig på deras individuellt anpassade sökkriterier, om deras förhållande mål och var i Sverige de bor. Med andra ord är ELITSINGLAR perfekt för upptagna människor som vet vad de vill ha från en dejtingsajt och som letar efter en strömlinjeformad, stödjande datingsida som kan hjälpa dem att upptäcka någon underbar.

Varför inte prova vår sida idag du med?

Våra medlemmar banner

Tips:

Vilka är våra medlemmar egentligen? ELITSINGLAR
Akademiska, seriösa singlar

Majoriteten av ELITSINGLARS användare är utbildade, hårt arbetande singlar. I genomsnitt så är 68 procent av våra medlemmar utbildade på universitet - en siffra som stiger ännu högre i storstäderna.

Detta innebär att om du vill träffa intressanta svenska singlar som förstår framgång och ambition, så är du på rätt plats. Faktum är att många av våra medlemmar är så upptagna med sina yrkesliv att de fram till nu försummat sökandet efter en partner. Vi hjälper dem genom att se till att vår webbplats är så effektiv som möjligt helt optimerad för mobil: underlättar att hantera ditt kärleksliv, även när du är på språng!

ELITSINGLARS medlemmar
Matchningar som passar din livsstil

Vi vet att hitta kärleken kan vara en otroligt givande erfarenhet. Vi tror också att du inte ska behöva göra om ditt liv för att hitta den! Det är därför vi låter våra medlemmar att vara specifika med de egenskaper och den livsstil som de finner mest tilltalande i en potentiell partner.

Om till exempel, religion är viktigt för dig tillåter vi självklart att du kan ange dina önskningar för, säg, en kristen partner - men vi ger dig också möjlighet att gradera nivån på denna betydelse. Samma sak gäller för laddade attribut som din potentiella partners önskan om barn och något så enkelt som om de röker eller ej: om det är viktigt för dig är det viktigt för oss.

Vilka är våra medlemmar? ELITSINGLAR
Äkta, aktiva medlemmar

På ELITSINGLAR ger vi en tjänst avsedd för svenska singlar som är uppriktiga med deras sökande efter kärlek. Det innebär att vi rekommenderar våra användare att vara aktiva på vår sida och att vi vidtar åtgärder för att se till att alla registreringar kommer från äkta människor med just dess avsikter.

För detta ändamål så kontrollerar vår dedikerade kundtjänst varje profil som är registrerad på vår webbplats för att hjälpa till att bekräfta äktheten manuellt. De anstränger sig också för att ta bort inaktiva profiler, hjälper till att se till att dina meddelanden bara sänds till människor som menar allvar med att hitta en partner. Det är bara ett av de sätt som vi kan hjälpa dig att träffa någon häpnadsväckande - prova för dig själv idag!