Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Så träffar du singelmän online

Det kan finnas många olika anledningar till att man är singel. Kanske är det fullt upp på jobbet just nu och det tycks omöjligt att finna tid till dejting. Det är lätt att ta med sig övertiden hem när man befinner sig mitt i karriären och träning samt det övriga sociala livet tycks ta upp den lilla tid som blir kvar vid sidan om arbetet.
Hitta spännande singelmän med ELITSINGLAR

I bekantskapskretsen har allt fler hittat den rätta och krogens singelrundor lockar inte längre. Lugn, vi på ELITSINGLAR vet hur det kan kännas i sökandet efter den rätta och tipsar därför om hur man som kvinna dejtar online för att finna en matchande singelmän.

Aldrig tidigare har det varit så enkelt att träffa sin partner på nätet! I det verkliga livet kan det vara svårt att se skogen för alla träd. Vi vet dock att det inte är så man hittar den rätta.

Hur fungerar det att dejta singelmän online?

En kvinna som söker en singelman ska inte behöva gå igenom hundra dåliga dejter för att sedan gå på en bra. På ELITSINGLAR erbjuder vi därför hjälp för den kräsne, oavsett om det gäller utbildningsnivå, livssituation eller sociodemografiska förhållanden. Vi vill att du som man och singel i Sverige ska finna en partner i den staden som passar dig och som har samma höga ambitioner som du - i såväl relationen som livet i stort.

Dejta en singelman utifrån din unika livssituation

Livet kan skifta och ibland spricker relationen och man hittar sig själv som singel med barn. Det är inte det lättaste för singelföräldrar att finna en partner som passar deras livssituation och som har tålamod att acceptera befintliga familjeförhållanden. Att dejta som singel med barn kan helt enkelt vara en utmaning. Här handlar det inte bara om att hitta någon som motsvarar dina egna förväntningar, utan om att träffa en partner som kan hantera situationen och som passar hela familjen. Vi på ELITSINGLAR guidar till hur du som förälder kan dejta framgångsrikt online. Vi har märkt att det rent av kan vara en välsignelse att dejta som - eller dejta med - en ensamstående förälder eftersom de inte har någon tid att slösa. Därför har de ofta mer väldefinierade mål och är villiga att genast investera tid på seriös dejting.

Gå på dejt med en singelman

Om det var längesen du var på dejt kan det kännas lite trögstartat. Att börja dejta online är därför alltid en god idé eftersom det tillåter utförlig kommunikation redan innan ni ses. Vi på ELITSINGLAR vill lyfta fram den uppenbara fördelen med att dejta andra singlar online via en väl utförd kontaktannons. På nätet tillåts man nämligen gå in i nya relationer med andra singlar som från början bygger på total ärlighet. Detta är inte konstigare än att all vår matchmaking bygger på kompatibilitet. Genom att alla som registrerar sig på vår sida genomgår seriösa matchmakingtest på vetenskapliga grunder, kan vi därefter föra samman kvinnor med singelmän de redan innan har mycket gemensamt med. Låt inte kärleken vänta på sig - utan registrera dig på vår sida redan idag för nästa framgångsrika singelträff!

Finn singelmän med ELITSINGLAR

Tips:

Singelmän med ELITSINGLAR
Närdejting med oss

Allt fler dejtar online och forskning visar att det blir allt vanligare att hitta en livslång relation på nätet. Här listar vi anledningar till varför vår dejtingservice verkligen fungerar och varför allt fler män och kvinnor hittar äkta kärlek hos oss på ELITSINGLAR. Läs om hur du via vår onlinedejting kan profilera dig för att hitta en partner med hög kompatibilitet.

 

 

Dejta en singelman - ELITSINGLAR
10 tips för en lyckad dejt

När du och din singelman har kommunicerat en tid online och det har blivit dags att förflytta dejtandet ut i verkliga livet kan det vara skönt att få uppslag på saker att göra när ni äntligen träffas. Ni vet redan en hel del om varandra och utifrån detta har vi listat förslag på hur ni lyckas på dejten för att få kärleken att blomstra.

Finn singelmän med ELITSINGLAR
Är den andre intresserad?

Okej, så ni har dejtat ett tag och du känner att det klickar, men hur vet man att den andre verkligen är intresserad? Antagligen är det inte bara för dig det pirrar och med stor sannolikhet vill din dejt också gå vidare i relationen, men för att underlätta saken har vi på ELITSINGLAR summerat hur du faktiskt vet att ni känner likadant.