Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Dejting 50+ ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Dejting 50+ – finn kärleken online

Dejting 50+ ELITSINGLAR

Vill du träffa kärleken igen? Eller så kanske du aldrig mötte den rätta? Tack vare internet och dess till synes oändliga möjligheter kan du nu enkelt komma i kontakt med andra 50+ singlar som söker efter romans. Vi ger dig tips om hur du kan träffa din match och förklarar hur ELITSINGLAR fungerar. Dessutom tipsar vi om hur du kan se till att dina dejter blir framgångsrika!

Dating för dig som är 50+

Är man singel och söker dejting 50+ kan man eventuellt ha känslan att det känns svårt att starta om och inte riktigt vet var och hur man ska hitta andra singlar som intresserar en. Att anpassa sig till singellivet efter många år i en relation kan kännas tufft, och att ge sig ut i dejtingsvängen igen när spelreglerna har ändrat sig så pass mycket och teknik spelar en så avgörande roll i alla faser av en kärlekshistoria kan även det kännas utmanande. Egentligen så är inte dejtingsajter så hemskt annorlunda från den ”riktiga världen”. Det är helt enkelt en metod som förenklar att man kommer i kontakt med andra singlar man inte annars skulle, men på sina egna villkor.

LÄS ÄVEN – SUCCÉ FÖR MOGEN DATING PÅ NÄTET

Dejting för singlar som är 50+ – allt fler väljer nätet

Det viktiga är att man använder sig av en seriös dejtingsida som passar ens egna behov. ELITSINGLAR är en sida där alla medlemmar är seriösa med att finna kärleken igen. När man träffar någon ute på till exempelvis en social tillställning så kan det vara svårt att veta om personen man träffar i fråga faktiskt är singel – eller ens önskar sig ett förhållande. När du dejtar med ELITSINGLAR kan du inte bara vara säker på att alla är lika seriösa med att finna kärleken som du men även ange specifika kriterier som du söker hos din nästa partner och på så vis ange vad som är viktigt för just dig. Tack vare detta får du skräddarsydda och relevanta förslag på matchningar dagligen med personer som passar in i dina önskningar.

Nätdejting, och i synnherhet vetenskapligt baserad matchmaking kan hjälpa dig finna den där nålen i höstacken. när du har registrerat dig med oss och fyllt i vårt omfattande personlighetstest kan du skriva om dig själv: vad du brinner för, vilka dina hobbies är och vad du söker efter i en partner. Läs om hur du skapar en riktigt bra profil och hur du skriver ett framgångsrikt första meddelande här.

LÄS ÄVEN: DEJTING FÖR 60+ SINGLAR

Kärlek och dejting vid 50+ – det är aldrig för sent att finna kärleken med seniordejting

När man har den livserfarenheten har man även lärt sig otroligt mycket om relationer och kärlek under vägen – vad man vill ha och inte hos en partner till exempel. Tack vare vår exklusiva matchmaking kan du enkelt ställa in dina preferenser när det kommer från allt till ålder till intressen.

Dejting 50+ ELITSINGLAR reg banner

3 tips för lyckad 50+ dejting och mogen dating på nätet

När du har blivit bättre bekant med en person du tycker verkar intressant online och det är dags för att ta nästa steg kan det kännas spännande men nervöst inför denna första träff. Därför har vi listat tre tips som gäller alla åldrar:

1 Stressa inte upp dig inför den första träffen

Det är alldeles naturligt och normalt att vara nervös inför en första dejt med någon – kanske speciellt med någon som man aldrig träffat innan. Men fokusera på varför du är nyfiken på just den här personen och vad du vill veta mer om istället för vad som kan gå fel. Att ni har bestämt er för att gå på dejt betyder ju uppenbarligen att ni båda är intresserade av att lära känna varandra bättre!

2 Var öppensinnad och fördomsfri

En första date med någon vid mogen ålder kan se lite annorlunda ut från de dejter man hade i sina yngre år. Som mogen dejtare har man ofta fasta vanor och rutiner och känner sig tryggare i sig själv. Därför kan man bli extra kritisk när man söker en partner men försök vara öppen och inte hänga upp dig på detaljer – vi har alla positiva och negativa sidor.

3 Tänk på vad du delar med dig av

Självklart ska du kunna prata öppet med personen i fråga, men just på den första dejten finns det några gyllene regler som de flesta singlar känner sig mest bekväma med. Politik, pengar, ex-kärlekar och irriterande svärföräldrar etc. är alla exempel på ämnen som är bättre lämpade för senare tillfällen. Berätta om vad som är viktigt i ditt liv men fokusera på det positiva!

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz