Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Dejta som ensamstående pappa - ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Att dejta som ensamstående pappa – den ultimata guiden

Singelpappa? Hitta kärleken med ELITSINGLAR

Att dejta en ensamstående pappa – eller dejta som en ensamstående pappa – kan vara både utmanande och givande på samma gång. Speciellt om det är första gången du gör det. ELITSINGLAR finns här för att guida dig till de olika nöjena och fällorna som potentiellt väntar när man dejtar som singelförälder.

ELITSINGLAR har en stor mängd medlemmar som är singelföräldrar som söker kärlek. De är välutbildade och över 30 år och söker seriös och långvarig kärlek. Att det finns barn med i bilden kan dock bidra till unika utmaningar…

Det första man måste acceptera som en ensamstående förälder är att hur man dejtar innan barn skiljer sig markant från med barn i bilden. Glöm alla regler du lärt dig fram tills nu; de flesta av dem är helt enkelt inte relevanta längre. En ensampappa har inte tid att spela spel och har inte bara sig själv att tänka på längre vilket förändrar utgångspunkten för dejting och romantik. Nedan följer vår ultimata guide när det kommer till att dejta en ensamstående pappa:

LÄS ÄVEN – DEJTA EN ENSAMSTÅENDE MAMMA

Bra att veta när man dejtar en ensamstående pappa

  1. Singelpappor kommer troligtvis fortfarande vara i kontakt med sitt ex – av naturliga skäl. Att ha barn tillsammans med någon innebär ett livslångt band som behöver uppehållas för barnens skull. Om han har en god relation till sitt ex, se det som en positiv sak istället!
  2. Om han inte hör av sig ofta betyder det inte att han inte är intresserad – speciellt i början av förhållandet. Glöm tredagarsregeln – han spelar inte svår att nå han är antagligen svår att nå. Så ha överseende med detta
  3. Du är inte prioritet nummer ett – acceptera detta faktum och bespara dig själv oro och ångest över varför han inte alltid har tid för dig eller kan svara direkt på dina sms och samtal eller inte alltid kan avvika en helg åt dig.
  4. Att vara en pappa är hans viktigaste jobb – för majoriteten av ensamstående föräldrar spelar en potentiell partners inställning till deras föräldraskap en otroligt stor roll. Så peppa och stötta honom och ge honom den tid han behöver.
  5. Pressa honom inte – romantiska tillfällen kommer hända mer sällan men kännas mer speciella när de väl förekommer. Satsa på vardagsromantik så som frukost på sängen och fina middagar. Långhelger och stora romantiska gester kan vara svårt att pressa in i livet som småbarnsfar.

Majoriteten av singlar vill dejta singelföräldrar

80 % av våra medlemmar är öppna för att starta ett förhållande med en ensamstående pappa eller mamma – så varför inte gå med idag och kom i kontakt med andra singlar som även de söker långvariga och seriösa förhållanden? Vi på ELITSINGLAR tar seriös dejting på största allvar och använder oss av manuell verifiering av nya medlemmar samt avancerade bedrägerifilter för att förhindra att oseriösa medlemmar skapar kontaktannonser. Som ensamstående pappa kan det vara skönt att veta att

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz