Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Seriös dejting – för dig som vet vad du letar efter!

Många svenska singlar söker efter seriös dejting - potentiella partners som menar allvar med att hitta kärleken och finna långvarig lycka. Med ELITSINGLAR finner du inte bara kompatibla singlar genom smart och exklusiv matchmaking utan först och främst seriösa singlar som tar ödet i sina egna händer.
Utöva seriös dejting med ELITSINGLAR

Har du någonsin tänkt tankar som ”Jag har varken tid eller lust att plöja igenom hundratals dejtingprofiler eller gå på otaliga dejter”? Har du nyligen sagt till en vän ”Jag vill ha en partner som matchar mig och tar sitt kärleksliv lika seriöst som jag gör”? Isåfall är du inte ensam! Många svenska singlar söker precis som du efter seriös dejting och seriösa dejtingsidor.

ELITSINGLAR erbjuder det mest omfattande och komplexa personlighetstestet av alla svenska dejtingsidor och försäkrar oss om att de förslag du får är de du söker efter. Du kan registrera dig gratis redan idag och för att finna singlar som, precis som du, letar efter seriös dejting.

Seriös dejting med ELITSINGLAR

Seriös dejting på nätet – välj en dejtingsida där ditt sökande tas på allvar

Eftersom så många singlar idag med fördel använder dejting på nätet, så har det successivt vuxit fram en enorm marknad som erbjuder utbud för alla behov. Vissa singlar föredrar att ´shoppa runt´, skicka meddelanden till massor av personer och planera massvis med dejter, men lägger inte ner sitt hjärta och själ i att verkligen hitta en livskamrat. Dessa singlar har tillgång till ett stort urval av singlar men fokuserar på lättsamma och kortvariga bekantskapelser där medlemmar chattar med varandra för att flirta eller knyta enbart sexuella kontakter.

Finn ett långvarigt förhållande med seriös dejting online

Andra nätdejtare är mer målinriktade, och tar sitt sökande efter en partner på allvar. Termen ´kvalitet’ definieras i det svenska språket som något som är ”uppriktigt och allvarligt menat”. På en seriös dejtingsida, så som ELITSINGLAR, kan singlar därmed få en helt annan erfarenhet av att mötas online; ett sätt att mötas på som är vetenskapligt baserat och där du kan interagera med andra singlar via mejl och som är uppriktigt intresserade av en långvarig relation. Här får du tillgång till alla fördelar som nätdejting har att erbjuda; så som ett brett utbud av kontakter samt flexibilitet. Speciellt för singlar som är 35 år och över som söker en långvarig relation är det viktigt att deras potentiella framtida partner ska vara ärlig med sina avsikter. De arrangerar dejter därför att de drömmer om att finna en partner som de kan förälska sig i över en längre period eller resten av sitt liv.

Vetenskapligt baserad matchmaking

Om du söker efter seriös dejting så har du hittat rätt med ELITSINGLAR. Med oss får du tillgång till vetenskapligt baserad matchmaking samt passande partnerförslag dagligen, så att du själv slipper sålla igenom hundratals profiler som du inte har någonting gemensamt med. För en ingående förklaring av hur dejting med oss fungerar, läs mer om hur dating med oss fungerar här. Du matchas med potentiella partners utifrån era personliga sökkriterier, karaktärsdrag och profiler. På det viset sparar du tid och energi och slipper ögna igenom hundratals profiler och får istället förslag som passar dina prioriteter.

Seriös dejting med ELITSINGLAR

Tips:

Seriös dejting med ELITSINGLAR
Dejta smidigt hemifrån

Att träffa sin partner via nätet blir allt enklare och vanligare för varje år. Från att ha varit något nästan tabu har nu online dejting blivit det smidigaste och mest effektiva sättet att träffa en ny partner på. Upptäckt varför du med!

Prova seriös dejting du med med ELITSINGLAR
Hitta någon som är lika seriös med kärleken som du

ELITSINGLARS premium dejting innebär att alla singlar på vår sida är dedikerade precis som du när det kommer till jakten på långvarig och lycklig kärlek - så välj oss om din prioritet är seriös dating och seriösa singlar.

Seriös dejting med ELITSINGLAR
Seriös dejting är säker dejting

Varje ny profil verifieras och granskas manuellt av vårt hårt arbetande kundservice-team för att försäkra om att du alltid surfar och dejtar tryggt med oss och att alla dina matchningar är lika seriösa med att hitta kärleken som du är.