Så får du till en riktigt bra kyss; vår ultimata guide till att kyssas

Få till en bra första kyss - ELITSINGLAR

Har du någonsin verkligen velat kyssa någon men varit för nervös? Om du har haft dålig erfarenhet med kyssande någon gång kan det ha påverkat ditt självförtroende när det kommer till att kyssas idag. Då en kyss är porten till att vara intim med personen du vill komma närmare till så har vi sammanställs tips för att få till en riktigt bra kyss din nästa dejt.

Först och främst, om du tycker/tror att du är en dålig kyssare, oroa dig inte för mycket för det! Att känna sig nervös kommer bara förvärra och förstora problemet och för det andra så kan vi avslöja att även om man råkar vara en dålig kyssare så är det faktiskt inte ens ett problem för de flesta singlar! Enbart 4 % av våra medlemmar ansåg att vara en dålig kyssare som en dealbreaker på en första dejt.

Så, om en dålig kyss inte är ett problem för den absoluta majoriteten, varför oroa sig för det innan? Det som är mest attraktivt är självsäkerhet; ju mer positiv inställning du har till att kyssas desto mer attraktiv kommer du känna dig. Följ tipsen nedan för att öka på ditt självförtroende när det kommer till att kyssas.

1. Förbered dina läppar för den första kyssen

Ingen vill kyssa någon med torra eller nariga läppar; om du inte har naturligt mjuka läppar köp ett läppbalsam innan din dejt så att du är kyssvänlig.

2. Fråga inte om lov

När man kysser någon är inte det rätta tillfället att vara artig; känn av vibbarna istället och följ dina instinkter istället. Läs av din dejts kroppsspråk och flirta; och kom ihåg – självsäkerhet är nyckeln!

LÄS ÄVEN: FÖRSTA DEJTEN TIPS

3. Dyk inte bara in i kyssen

Dock så bör du begrunda att inte chockera din dejt med kyssen. Det bör finnas ett upptrappande av kroppskontakt innan; ökad ögonkontakt, en lätt berörning på en arm eller axel eller ben som vidrör varandra. Om din dejt reagerar väl så kan du absolut luta dig in för en kyss.

4. Bygg upp åtrå

Börja kyssen försiktigt och bygg gradvis upp den till att bli mer passionerad beroende på din dejts reaktion och gensvar. Det är viktigt att läsa av din dejt och inte rusa iväg.

5. Visa entusiasm

Det finns dock få saker som är så avtändande som att kyssas som en död fisk. Att kyssas är en lek som ska spelas av två – så visa entusiasm och låt personen veta att du njuter av kyssen.

6. Använd tungan för en bra kyss

Hur mycket eller lite tunga du vill använda är såklart upp till dig, men det finns några pekpinnar att följa. Slappa och blöta kyssar är inget vidare, så håll tungan i styr. Rör inte runt med den för snabbt, rör den lugnt och smidigt och känn efter. Se även till att inte trycka ned den i den andres hals, du vill inte kväva din dejt! Och kom ihåg att andas…!

7. Bit inte (nafsa istället)

Om du tvekar så är det bäst att undvika tänder totalt, du vill inte orsaka din dejt någon smärta. Dock så nafsar många på läpparna för att höja erotiken. So, försök försiktigt men om du märker att din dejt inte tycker om det upprepa inte draget..!

8. Ge ansiktet och halsen lite uppmärksamhet med

Glöm inte att ge andra erogena zoner uppmärksamhet än bara munnen och läpparna för en perfekt kyss. I stundens hetta kan du kyssa ömt bakom örat eller på halsen. När du drar dig bort från kyssen ge en liten puss på kinden så att din dejt vill ha mer.

9. Använd händerna

Hur du använder dina händer kan förvandla en bra kyss till en fantastisk kyss. En hand runt nacken och en runt midjan är ett säkert drag. Dra den du kysser närmare mot dig, men försiktigt! Som med alla aspekter av en kyss så bör dina rörelser börja mjukt och bygga upp till något mer passionerat.

Utveckla din egen personliga kyss-stil så att du är självsäker och bekväm inför den första kyssen. Kom ihåg, alla kysser annorlunda och det är det som gör det så spännande…!

Vill du träffa någon att kyssa? Registrera dig här idag!

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion