Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Man söker kvinna online via ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Den bästa sidan för män som söker efter kärleken

Man söker kvinna via ELITSINGLAR

Om du är en man som befinner dig mitt i yrkeslivet och finner det svårt att hitta tid för kärleken och dejting så har du kommit till rätt sida. Läs mer om fördelarna med ELITSINGLAR och vår unika matchmaking nedan om du är en man som söker kvinna.

Att få ihop kärlekslivet och karriären är inte det lättaste för moderna singelmän. Fritiden tycks glida en ur händerna och det finns inte mycket tid över vid sidan om arbete, träning och det övriga som ska hinnas med när helgen äntligen kommer för en framgångsrik man.

Att dejta online har därför flera uppenbara fördelar för män med höga pretentioner och önskemål. Nätverka med andra singlar när det passar utan att känna pressen på att ha ork över för ett möte när det inte riktigt fungerar med det övriga i livet.

Effektiv dejting online för singelmän – hur fungerar det?

Att träffa likartade och seriösa singlar via en professionell dejtingsida har aldrig varit enklare. Hos oss på ELITSINGLAR är man väl omhändertagen och kan känna full tillit till att samtliga uppgifter och personliga fakta är i trygga händer. Detta gäller såväl bildmaterial som personliga texter. Det som får vår matchmakingsajt att sticka ut från mängden är den högst seriösa förankringen som ligger till grund för vår verksamhet, med en särpräglad inriktning mot dem som befinner sig i karriären. Hela 71% av våra medlemmar har en akademisk utbildning, så något måste vi göra helt rätt! Vi vill att alla ska ha en ärlig chans till att träffa kärleken, även män som befinner sig mitt i yrkeskarriären och som inte riktigt får tid att avsätta till singelträffar. Därför vet vi att det är många som kan vara i behov av kompetent hjälp på vägen via nätdejting som går långt bortom endast snygga profilbilder. Det finns därtill en tydligt överhängande trend idag som rör sig mot att allt fler söker kärleken online. Givet detta är det extra viktigt att sticka ut från mängden och verkligen proklamera inte bara singelmän som grupp utan den verkliga personen bakom. Våga visa svagheter och specifika intressen, detta är bästa sättet för att finna någon som verkligen matchar de specifika önskemålen.

LÄS ÄVEN – KVINNA SÖKER MAN

Hur garanteras män i karriären proffsig och kompatibel matchning?

För att fånga intresset hos någon som verkligen stämmer överens med önskemålen krävs ett omfattande arbete med profileringen av mannen bakom dejtingkontot. Detta är långt enklare än de flesta tror och bygger till största delen på ärlighet. Detta skapar i sin tur en större tilltro till de man sedan kommer i kontakt med. Tänk bara på att de har genomgått samma framställning av sin sida! Men hur kan dejting online gå i godo för perfekt matchning i så pass hög utsträckning? På ELITSINGLAR genomför vi ett vetenskapligt personlighetstest i tio steg som granskar kvaliteter och definierar personliga egenskaper. Det är bara att föreställa sig en kontaktannons som bygger på hundra procent uppriktighet, vilket skapar trygghet i alla led. Ta reda på specifika egenskaper, intressen och personlighetsdrag via en rad psykologibaserade frågor. Via resultatet av detta går det sedan att träffa idealiska partners att börja dejta tryggt och med framgångsrikt resultat.

Vad är okej att värdesätta i dejtandet när man söker kvinna?

Vi på ELITSINGLAR tycker inte att det finns några krav som är för små att ställa på en framtida partner. Här tillåts singelmän att fokusera på det de verkligen värderar hos en blivande kärlek. Inga förväntningar är för små utan alla sociodemografiska aspekter och kriterier är lika viktiga. Den här gången ska det ju bli rätt, eller hur? Män som satsar på att reflektera över sin situation och sina önskemål har långt bättre chanser att lyckas med onlinedejting och ELITSINGLAR erbjuder allt hjälp som behövs på vägen dit. Inkludera vilken ålder du önskar på din partner, dennes utbildningsnivå, högsta tillåtna geografiska avstånd, intresseområden och om det finns några önskemål om att dejten ska ha barn sedan tidigare eller inte. Många singelmän i storstäderna vill fortsätta att leva ett urbant liv med en likasinnad, medan andra har en längtan efter stillhet vid sidan om karriären. Ta kontrollen över situationen och styr in dejtandet på rätt spår genom detaljerade preferenser. Detta så att vi kan matcha dig med den typen av människor som passar dig bäst.

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion