Nätdejting tips från vår relationsexpert

Vår relationsexpert ger nätdejting tips

Varje månad får vår relationsexpert Charlotte Sander frågor från våra läsare och medlemmar om allt som rör nätdejting, kärlek och relationer. Ingen fråga är för stor eller för liten. Nedan finner du hennes svar till tre utvalda frågor!

ELITSINGLARS egna relationsexpert Charlotte Sander har svarat på era frågor. Vi har valt ut tre frågor som kan ha en igenkänningsfaktor vars svar kan vara hjälpsamma för fler.

Hej Charlotte!

Mitt privata mål är förlovning, bröllop och tre barn. Jag söker en man att gifta mig med på Elitsinglar, Jag är långt från mitt mål sorgligt nog. Jag har varit singel mestadels av mitt liv, pga jag känner att pojkar dejtar mig bra för att jag är halvrik. Jag är också stressad, och har inte tid att dejta, trots att killar gillar mig. Jag undrar vad jag gör för fel? Och vad jag ska göra rätt för att uppnå mitt privatmål?

Hej

Jag tror att du sätter fingret på kanske precis vad det är som blir lite tokigt i det här, nämligen den stress som du uttrycker själv.

Om det är hög prio i ditt liv att hitta någon så behöver du sätta det här högt på din lista och prioritera detta för jag tror att du sänder ut din stress och otålighet till dessa killar och det ger inga bra signaler.

Så ta det lugnt, och stressa inte fram något samtidigt som du prioriterar detta – det handlar ju om ett viktigt val i ditt liv och då behöver det få ta både tid och plats.

Pojkarna som bara dejtat dig för att du är halvrik har ju tyvärr kanske inte riktigt rätt orsak till dejtande och jag tror inte att det har så mycket med dig att göra utan det är deras allmänna inställning att försöka hitta någon som har det gott materiellt.

Lycka till!
Charlotte

Hej Charlotte

Jag har precis börjat dejta på nätet och hunnit prata med massa folk redan. Gillar ELITSINGLAR eftersom tonläget är mer moget än t ex Mötesplatsen. Nu har jag träffat en jättefin tjej som jag gick igång på helt och fullt.

Jag känner så mycket för henne, men hon behöver tid för att bearbeta sin egen situation. Då känner jag mig dum mot de som jag redan börjat prata med. Ska jag fortsätta prata med dem, ignorera dem tills vidare eller säga att jag har hittat ett hjärta som slår i takt med mitt men som är lite vilset och måste få tid?

Nybörjare

Hejsan!

Eftersom hon har sagt att hon behöver bearbeta sin situation så är det nog alltför vagt huruvida hon vill eller kan dejta eller tänka sig en relation just nu och det kanske blir så att du väntar förgäves.

Därför tycker jag inte att du ska släppa dom övriga som du haft kontakt med utan se om någon väcker ditt intresse som du kan tänka dig att gå vidare med.

Det som är bra med kvinnan som i och för sig uttrycker att hon behöver bearbeta sin situation är att du fått en känsla och en bild av vad du verkligen tycker om och vill ha i en person, det är inte alla som ens kommer dit.

Lycka till!

Charlotte

Hej, det är jättesvårt att gå vidare med en kontakt tycker jag, när man skickat eller fått svar på frågor och man har lämnat något litet meddelande. Men sen då, man kan ju inte börja fråga efter telefon nummer eller mail adress på en gång, då är det ju risk att man skrämmer bort damerna. Jag har absolut ingen erfarenhet med nätdejting tidigare, det känns lite konstlat alltihopa på något sätt.

Hej

Vad är det man säger? Övning ger färdighet?

Jag förstår att det kan kännas lite konstlat och att du kanske känner dig som en nybörjare men vet du, det har sin charm också!Det gäller ju att ha en balans i kontakten med andra online-singlar och känna in när det är läge att skriva lite mer och när man ska backa eller inte gå vidare själv. Allt handlar ju om den respons du får.

Får du snabbt svar så innebär det för mig intresse, får du en liten smiley så samma sak, och får du kommentarer tillbaka så är ju det ytterligare ett visat intresse. Du kommer säkert att så här i början både göra lite för mycket och för lite och det är väl okej?

Jag tycker att inställningen ska vara densamma som IRL, alltså att man ska vara sig själv och inte försöka göra om sig – så, du duger precis som du är, van eller ovan nätdejtare, det spelar ingen roll!

Ge inte upp,

Charlotte

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion