Säkra tecken på kärlek

Fem tecken på kärlek listade - ELITSINGLAR

Ni har träffats regelbundet ett tag nu och är ständigt i kontakt med varandra. Ni har börjat lära känna varandra väl, men hur vet du om personen i fråga har romantiska känslor för dig? Är dina starka känslor besvarade eller ej?

Att kunna läsa av tecken på kärlek kan vara svårt. Därför har vi listat fem tecken på att dina känslor verkar vara besvarade.

1 Är du den första prioriteten?

Att sätta upp träffar har aldrig varit enklare vän nu; de flesta av oss är ständigt uppkopplade och skickar massvis av meddelanden dagligen till vänner och bekanta. Ett tydligt tecken på kärlek är om personen gör sig tillgänglig att träffa dig trots andra planer; om du är prioriteten finns det en god chans att förälskelsen börjar omvandlas till kärlek.

LÄS ÄVEN: ÄR HAN INTRESSERAD?

2 Nyckeln till hjärtat (och huset)

Om din partner erbjuder dig något som en nyckel till huset eller sina lösenord till telefon eller sociala medier så vet du att er relation är seriös. Detta må låta uppenbart, men om du ständigt undrar om det är tecken på kärlek din partner visar eller ej så är dessa gester två av de tydligaste du kan få att hen är redo att ha ett riktigt partnerskap med dig. Alla tvivel om ni är exklusiva eller ser förhållandet hålla i längden eller ej kommer lugnas av dessa handlingar. Ni är redo att dela – inte dölja – saker emellan er. Tilliten involverad antyder på att hen ser dig som en livspartner och inte har något intresse i att hålla dig utanför någon aspekt av livet. Ett annat säkert tecken på kärlek att din partner delar med sig av privata angelägenheter; se detta som ett tecken på att hen anser dig vara en sann vän inte bara en älskare. Detta är grunden till ett seriöst förhållande.

3 Tecken på kärlek; inbjudningar

Om du är inkluderad till familjetillställningar så som bröllop och födelsedagar så är du definitivt ansedd som en stadig partner. Om du är en naturlig del av din partners familjeträffar så är det lugnt att påstå att du är en stor del av hens liv och att hen tar er relation på allvar. Spenderar du kvällar eller helger med hens nära vänner? Isåfall känner sig din partner uppenbarligen bekväm med att släppa dig in i sin mest privata sfär och tillåter dig att delta i både det bra och det dåliga. Något som vanligtvis reserveras för den som man ser sig själv i ett långvarigt och dedikerat förhållande med.

4 Din partner kommer ihåg vad som sagts mellan er

Framgångsrika förhållanden handlar om att veta när man ska kompromissa. Ett säkert tecken på kärlek är om du märker av subtila förändringar i din partners beteende eller att den anpassar sin livsstil för att göra dig lyckligare. Detta betyder inte nödvändigtvis att du vill ändra på din partner på något vis, men det är ett klassikt tecken på kärlek. När de handlar utifrån vad du uttryckt att du gillar och ogillar och kommer ihåg små hintar så visar de även att de bryr sig tillräckligt för att försöka bygga en framtid tillsammans med dig.

5 Inte bara det bra stunderna som räknas

Om din partner verkligen älskar dig kommer du att märka det när tuffare tider väntar. Allt är enkelt och lätt när man dejtar och hittar på underbara saker tillsammans hela tiden nyförälskade och lyckliga. Men det säkraste tecknet på kärlek och att testa hur seriöst ert förhållande verkligen är är din partners villighet att finnas där för dig och stödja dig när du mår som sämst. ”I lust och nöd” är något som inte bara gifta par går igenom – utan alla par som verkligen menar allvar med sin kärlek.

Söker du fortfarande den sanna kärleken? Registrera dig idag!

Tecken på kärlek banner - ELITSINGLAR

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz